субота, 7. фебруар 2015.

CECA UŽIVA NA TAJLANDU! Turisti iz Srbije bili su iznenađeni kada su ugledali...

ALO - Svetlana Ceca Ražnatović, najveća balkanska zvezda, uživa u Tajlandu za sve pare! Ovu tvrdnju potkrepljuju i ekskluzivne fotografije časopisa "Alo", na kojima se vidi kako Ceca u seksi bikiniju na bazenu luksuznog hotela sunča svoje zgodno telo.

Baš kao i prave svetske zvezde, tako i našu Cecu nacionale jure fanovi, sve i na kraj sveta da ode. U ovom slučaju nije kraj sveta, ali je u pitanju daleki Tajland, gde su, umesto da se odmaraju i uživaju na plaži, Cecini fanovi pojurili da je nađu kako bi se slikali sa njom. Osim što su bili u prilici da slikaju svoju mezimicu, turisti iz Srbije otkrili su nam da folk diva konzumira laganu hranu, te doručkuje isključivo voće i žitarice, pije samo ceđene sokove od svežeg voća, ali i da štiti svoju kožu od štetnih UV zraka, tako što se svako malo maže kremama.

Ono što je takođe interesantno je činjenica da Ceca ni u Koh Samuiju nikog ne ostavlja ravodušnim, pa su svi pogledi na bazenu upućeni u njenom pravcu. Kao što je „Alo!“ prvi pisao, folk zvezda u Tajlandu uživa u luksuznom rizortu koji ima privatnu plažu, ali i bazen, kao i spa centar, u kojem ima mogućnost korišćenja nadaleko poznate tajlandske masaže.

Tokom boravka u Koh Samuiju, Ceca će sa svojim saradnicima snimiti spot za jednu od numera sa poslednjeg albuma, ali i set fotografija. Na ovom luksuznom ostrvu zadržaće se dve nedelje kako bi napunila baterije za poslovne obaveze koje je očekuju u kišovitom Beogradu.
Podsećanja radi, Ceca je pre nekoliko dana svoje fanove obavestila da je otišla na odmor i tada napisala:

- Dugoočekivani odmor je počeo i lepo mi je.
ALO

Нема коментара:

Постави коментар