уторак, 3. фебруар 2015.

HRVATSKA MANEKENKA IZBOLA SESTRU NOŽEM!

Sara Grković (22) teško je povredila nožem svoju sestru bliznakinju Dajanu Grković u subotu uveče u suterenu zgrade u Rijeci.


Dajana (levo) i Sara (desno)
Hrvatska manekenka živi sa sestrom i majkom i prema prvim informacijama, radi se o ljubomori.
 Nakon napada u riječkom stanu, 22-godišnja Sara navodno je otišla iz stana, ali brzo se vratila na mesto zločina, gde ju je policija i uhapsila.
 Njena teško povređena sestra Dajana prevezena je u bolnicu gde je utvrđeno da ima dve ubodne rane. Ona je operisana je i oporavlja se.
 Naime, njima se dopadao isti dečko sa kojim se Dajana viđala, zbog čega je Sara nožem ubola sestru.
 Prema rečima komšija, iako žive zajedno, obično su izlazile odvojeno, a retko ko je mogao da ih razlikuje.
 "Obe su prelepe. Nisu smatrale druge devojke kao konkurenciju, ali su definitvno bile ljubomorne jedna na drugu", navodi komšinica.
Blic online
A hrvatski Jutarnji list piše o ovom slučaju:
Nakon današnjega saslušanja predložilo da se zadrži u istražnom zatvoru, zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela
 RIJEKA - Sara Grković (22), koja je u subotu navečer u stanu u suterenu zgrade u Ulici Braće Bačić 30, dvaput ubola nožem sestru blizanku Dajanu, danas je, desetak minuta iza podneva dovedena na ispitivanje u riječko Općinsko državno odvjetništvo.
 Prijavljena je Općinskom državnom odvjetništvu za kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede na štetu bliske osobe te se nalazi kod pritvorskoga nadzornika, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.
 Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je nakon današnjega saslušanja predložilo da se zadrži u istražnom zatvoru, zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela.
 Ispitivanje je potrajalo nešto više od sat vremena, a kako piše Novi list , pristupila mu je bez odvjetnika. Po okončanju ispitivanja, vraćena je pritvorskom nadzorniku, a oko 16 sati je dovedena kod sutkinje istrage Županijskog suda u Rijeci Ksenije Zorc, koja joj je odredila mjesec dana istražnog zatvora uz mogućnost puštanja na slobodu uplatom 100.000 kuna jamčevine.
 Ozlijeđena Dajana Grković je izvan životne opasnosti i pri svijesti je, što znači da će policija s njome moći obaviti razgovor i rasvijetliti razloge sukoba, piše Novi list.

Нема коментара:

Постави коментар