понедељак, 25. мај 2015.

PROSTITUTKA ZARAŽENA HIV-om "ordinirala" i po Novom Sadu, Devojka iz Zaječara namerno imala seksualne odnose...



ALO

Devojka M. Č. (27) iz Zaječara, koja je pre godinu dana saznala da je zaražena HIV-om, imala je seksualne odnose sa nekoliko ljudi iz javnog života, među kojima su i bili i neki političari, ali kada ih je policija ispitala da li su bili u vezi sa uhapšenom, oni su rekli da je „poznaju i da im je prijateljica“, saznaje „Alo!“.

Većina njenih partnera su muškarci koji imaju supruge i decu. Kako „Alo!“ saznaje, devojka je znala da je zaražena virusom, ali nije želela da im kaže za svoju bolest.

Policija je u njenom mobilnom telefonu našla gomilu lascivnih SMS-ova koje je M. Č. razmenjivala sa ambasadorom jedne zemlje iz regiona, ali i dvojicom političara. Kada su oni pozvani da kažu da li znaju ko je ta devojka i da je zaražena HIV-om, oni su, navodno, rekli da je poznaju, da se čuju i viđaju s njom, ali samo prijateljski. Na saslušanju u policiji bila je potpuno hladnokrvna i mirno je govorila o svojoj bolesti i privatnom životu.
Kako saznajemo ona je svoje usluge pružala na teritorijama Novog Sada, Beograda ali i drugih gradova, turističkih centara i hotela.
Inače, Više tužilaštvo u Beogradu izdalo je prošle nedelje nalog policiji da prikupi sve informacije u vezi s krivičnom prijavom koja je podneta protiv M. Č. (27) iz Zaječara zbog krivičnog dela namernog prenošenja HIV-a nekolicini biznismena.
Tokom istrage došlo je do ozbiljnih indicija da je M. Č. imala seksualne odnose i sa dvojicom lokalnih beogradskih političara. Podnosilac prijave je njen oženjeni ljubavnik, sa kojim se bila dve godine u vezi. Njega je M. Č. zarazila HIV-om, a on svoju suprugu.
Izvor: Alo

Нема коментара:

Постави коментар