среда, 4. фебруар 2015.

SEKS U TRUDNOĆI POŽELJAN I POTREBAN! Mnoge žene intenzivnije uživaju u seksu tokom trudnoće nego...

Ovo je možda jedino pitanje koje u trudnoći više muči muškarce nego žene.
trudnica
Drugi trimestar je idealan za opuštanje i uživanje u seksu jer je ženi tad povećan libido, a muškarac ne mora da razmišlja o kontracepciji

Da li smem da ejakuliram u ženu, jer je sada trudna, najčešće je pitanje koje muči muškarce. Međutim, razloga za brigu nema jer je ejakulacija u trudnu ženu dozvoljena osim u slučajevima kada je trudnoća rizična, pa lekar zabrani seksulane odnose tokom čitave trudnoće.

Kod onih trudnica koje imaju normalan tok trudnoće, rizičan je samo treći trimestar jer, upozoravaju stručnjaci, neke materije iz sperme mogu doprineti bržem sazrevanju grlića i prevremenom porođaju.

U pojedinim slučajevima ejakulacija u trudnoći može da poveća i rizik od infekcije Ejakulacija u trudnoći može da u trećem trimestru poveća i rizik od infekcije, pa se zato u tom periodu preporučuje korišćenje kondoma.


Što se tiče žena, mnoge od njih u vođenju ljubavi intenzivnije uživaju upravo u trudnoći, zbog povećanja nivoa hormona. To što nema ni brige od kontracepcije, može samo dodatno da ih uzbudi. Kako im je baš u drugom trimestru libido izraženiji, u tom periodu i muškarac i žena mogu da se opuste i uživaju.
www.021.rs

Нема коментара:

Постави коментар