недеља, 22. фебруар 2015.

KASAPIN IZ BELE CRKVE! Iskasapio prijatelja pa bančio po kafićima...



Milan Grujičić (38) iz Bele Crkve dobio je 30 dana pritvora jer je ubio i iskasapio prijatelja Pavela Anku (75).
Kod Milana Grujičića pronađeno 1.500 evra

Monstrum je juče po podne saslušan u Višem tužilaštvu u Pančevu i protiv njega je pokrenuta istraga za teško ubistvo iz koristoljublja, ali i za nedozvoljeno nošenje oružja.

- Tragamo za pištoljem kojim je počinjeno ubistvo, ali su pronađeni metak i čaura. Delimična obdukcija pokazala je da je žrtva najpre upucana u glavu, a potom iskasapljena. Osumnjičeni je delove tela spakovao u šest kesa i stavio u zamrzivač. Čekao je trenutak da se otarasi dokaza - priča izvor „Blica“ i dodaje da je kod osumnjičenog pronađeno 1.500 evra Pavela Anke.

Pavel Anka finansijski pomagao ubicu

Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi koliko je Pavel imao novca u trenutku smrti, a porodica veruje da je nosio 5.000 evra. Ipak, Grujičića ništa nije odavalo da je naglo došao do novca. Ponašao se potpuno normalno, ali je svakog dana sedeo po kafićima u Beloj Crkvi.


- Tih dana je bio redovan gost u kafićima. Ponašao se neupadljivo, a dolazio je u lokale samo kad ima novca. Ne mogu da verujem da je danima mirno ispijao pića, a da je iskasapio prijatelja pre toga - objašnjava konobar.


Policija je privela i Mišela D. (62), Grujičićevog podstanara, ali ga je pustila jer nije znao o monstruoznom zločinu. Privođen je još jedan muškarac iz Bele Crkve jer je navodno osumnjičenom pomogao da ukloni delove žrtvinog automobila „ford“.


Anka je imao firmu u Rumuniji, a bio je nemački penzioner i kolekcionar antikvarnog nameštaja. Pavel je čak novčano pomagao ubici, koji nije bio zaposlen.


Pokušao da se vadi

Monstrum je tvrdio da je pronađenih 1.500 evra njegovo i da ih je dobio za prodaju automobila. Ali vozilo je prodao pre godinu dana za 500 evra.
„Otišao u Rumuniju“

Milan Grujičić je tokom obilazaka kafića jednom prilikom čak pominjao pokojnog Pavela.
- Verovatno je u Rumuniji - rekao je monstrum.
Blic online

Нема коментара:

Постави коментар