уторак, 3. фебруар 2015.

DVA DANA BILA MRTVA U KANALU! Stravična saobraćajna nesreća u kojoj su stradali dvoje mladih iz...

Stravična saobraćajna nesreća na krivini kod mosta na putu Kovin - Smederevo. Vozilo u kome su bili Marina Janović (23) i Vladimir Krstin (34) sletelo sa puta u pet metara dubok jarak. Beživotna tela pronađena slučajno, kada je šlep služba došla da vadi drugi automobil
MARINA JANOVIĆ, FOTO: FEJSBUK
Beživotna tela Marine Janović (23) i Vladimira Krstina (34) pronađena su u utorak ujutru u automobilu u kanalu kod mosta Kovin-Smederevo. Pretpostavlja se da su poginuli u saobraćajnoj nesreći dva dana pre nego što su nađeni. Porodice su nestanak devojke i mladića prijavile policiji u ponedeljak.

Kako se pretpostavlja, devojka i mladić nastradali su kada je "mercedes", za čijim volanom je bio Krstin, neposredno pre izlaska na most Kovin-Smederevo, u krivini sleteo sa puta i završio u kanalu. Nesreća se, verovatno, dogodila u nedelju uveče. Slupani automobil sa stradalim putnicima ostao je neprimećen do utorka, jer je okolina nenaseljena, a putem pored kanala do vikendica koje se nalaze uz korito Dunava retko se prolazi.

- Automobil sa beživotnim telima otkriven je slučajno oko 9 ujutru, kada je šlep-služba došla da iz kanala izvadi drugi automobil - kaže izvor "Novosti" iz pančevačke policije. - Tada su radnici videli i "mercedes" u kome su bila tela. Odmah su pozvani policija i tužilac. S obzirom na to da su tela bila duže u vodi, tužilac je naložio identifikaciju i obdukciju.

Marinina sestra Zorica u ponedeljak je prijavila policiji njen nestanak, zabrinuta jer se nije vratila kući, a mobilni telefon joj je bio nedostupan. Pretpostavljalo se čak da je bila oteta. Upućivane su, preko društvenih mreža i poruke otmičaru da je vrati. Na "Fejsbuku" i "Tviteru" kružila je njena slika sa informacijom da je poslednji put viđena u sivom "mercedesu A klase", austrijskih registarskih oznaka.

Gde su te kobne noći bili Marina i Vladimir, odnosno, gde su se zaputili, za sada nije poznato.

- Nisu bilu u ljubavnoj vezi. Marina je bila sjajna devojka, iz fine porodice - tvrdi dalji rođak nastradale devojke koga smo zatekli na mestu nesreće.

Vladimir Krstin u Kovinu godinama važi za žestokog momka. Imao je i sukoba sa policijom, a bio je i osuđivan.
Prema jednoj od verzija, kobne noći, Krstin je u jednoj kafani u Kovinu napravio incident. Lokal je napustio pre dolaska policije, a sumnja se da je nastradao upravo tokom bekstva.

Na mestu nesreće nema tragova kočenja, pa se pretpostavlja da je vozač u krivini izgubio kontrolu, nije skrenuo na mostić, već nastavio pravo i završio u pet metara dubokom kanalu. Nije poznato ni da li su preminuli od posledica udesa ili davljenja.

Uviđaj je na mestu nesreće obavio tužilac Osnovnog tužilaštva u Smederevu Nađ Gabor koji je naložio obdukciju tela kako bi se utvrdili vreme i uzrok smrti.

IMAO DOSIJE


Vladimir Krstin, kako saznajemo, ima podeblji policijski dosije. On je 2001. godine navodno pretukao dva policajca kada su pokušali da ga privedu otevši jednom pendrek. Nakon toga, Vladimir je podneo krivičnu prijavu protiv komandira kovinske policije tvrdeći da je on zapravo dobio batine.
Novosti online

Нема коментара:

Постави коментар